+31 (0) 6 50235600 info@euro-clean.nl

Kwaliteit

kwaliteit is natuurlijk meer dan alleen de dagelijkse ervaringen en onze passie.

 

Het leuke van ons vak is dat geen dag hetzelfde is. Elke dag komen we op nieuwe plekken en doen telkens ervaringen op. Deze ervaringen nemen we mee in onze bagage zodat iedere relatie daar weer van meeprofiteren. En dat doen we graag!

Op deze wijze verrijken we ons elke dag weer met kwaliteitservaringen. Maar kwaliteit is natuurlijk meer dan alleen de dagelijkse ervaringen en onze passie.

Sinds 2007 is Euroclean VCA gecertificeerd op de toepassingsgebieden glasbewassing, vloeronderhoud, opleveringsschoonmaak en dakgootreiniging.

Het VGA beleid (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) heeft tot doel om veilige en gezonde arbeidsomstandigheden te creëren, te behouden en te verbeteren. En daar werken wij graag aan mee door onder andere:
– Het geven van voorlichting, instructie en les
– Het beschikbaar stellen van de juiste beschermingsmiddelen
– Periodiek overleg
– Gevaren voor de veiligheid en gezondheid in een vroeg stadium te signaleren en op te lossen.

Kwaliteit is ook: doen wat je zegt. Of gewoon: afspraak is afspraak.

Wij leggen de lat graag hoog om steeds meer tevreden opdrachtgevers te krijgen. Om die reden inventariseren wij graag vooraf de schoonmaak situatie en, misschien nog wel belangrijker, controleren het werk altijd achteraf.

Schoon=goed. Alleen het resultaat telt en daar willen wij graag op worden afgerekend.

Marco Leguijt
Sinds 1997 eigenaar van Euroclean.
Kent het klappen van de zweep als het
op service en kwaliteit aankomt.

WAT KLANTEN ZEGGEN..

Met plezier vertellen wij over één van onze tevreden klanten: Van der Valk Hotel Restaurant de Cantharel in Apeldoorn. Voor deze vestiging van de bekende hotelketen verzorgen wij al vele jaren de totale glasbewassing. Het schoonmaken van de ramen aan de binnen- en buitenzijde. In overleg wordt telkens gekozen voor het bewassen van de ramen op tijden die het de klant het beste uitkomt.

Dat vereist een strakke planning en daar zijn wij goed in.