+31 (0) 6 50235600 info@euro-clean.nl

Ervaring

Euroclean maakt veel zaken echt schoon.

 

Euroclean maakt veel zaken echt schoon. Van bedrijfspand, fabriekshal, hotel, hoog gebouw, kantoorruimte sociale instelling tot onderwijsinstelling. Schoonmaken op het gebied van glasbewassing , gevelreiniging  en Reinigingsrobot .

 

Euroclean is actief sinds 1997 en werkt met gepassioneerde medewerkers die kwaliteit en service in de genen hebben.

Het primaire werkgebied is de provincie Gelderland. Maar ook buiten de provinciegrens kunt u ons met regelmaat aantreffen.

Het leuke van ons vak is dat er geen dag hetzelfde is. Elke dag komen we op nieuwe plekken en doen telkens ervaringen op. Deze ervaringen nemen we mee in onze bagage zodat iedere relatie daar weer van meeprofiteren. Verder trainen wij ons met regelmaat in nieuwe technieken en middelen. En dat doen we graag!

Marco Leguijt
Sinds 1997 eigenaar van Euroclean.
Kent het klappen van de zweep als het
op service en kwaliteit aankomt.

WAT KLANTEN ZEGGEN..

Met plezier vertellen wij over één van onze tevreden klanten: Van der Valk Hotel Restaurant de Cantharel in Apeldoorn. Voor deze vestiging van de bekende hotelketen verzorgen wij al vele jaren de totale glasbewassing. Het schoonmaken van de ramen aan de binnen- en buitenzijde. In overleg wordt telkens gekozen voor het bewassen van de ramen op tijden die het de klant het beste uitkomt.

Dat vereist een strakke planning en daar zijn wij goed in.