+31 (0) 6 50235600 info@euro-clean.nl

Gevelreiniging

Gevelreiniging is een echt vak

 

Kan iedereen een gevel reinigen?
Een smerige gevelwand, garagedeur of dakgoot. Een flinke emmer met sop, een borstel en schrobben maar. Was het maar zo eenvoudig. Steeds meer krijgt Euroclean te maken met vervuilde gevels die op echt een andere wijze schoongemaakt moeten worden. Elke soort vervuiling heeft een eigen aanpak. De vakmensen van Euroclean onderzoeken eerst het soort vervuiling en gaan daarna gericht aan de slag. Met heel vaak een blinkend resultaat en een gevel die er echt weer veel beter uitziet. Gevelreiniging vereist kennis en vakmanschap!

Vakmanschap
Gevelreiniging is een echt vak. Vaak gebruiken wij speciale materialen en uitgekiende hulpmiddelen. In combinatie met de passie van de medewerkers zorgt dit voor een perfect resultaat.

Doordachte werkwijze
Gevelreiniging begint met een inventarisatie. Onderzoeken om welke vervuiling het gaat: is het aanslag van industrie uit de omgeving?, een wand die beklad is?, graffiti? Of een kauwgomwand? Elke soort van verontreiniging kent een eigen aanpak en werkwijze. Schoon=goed en daar gaat het om. Vooraf altijd een inventarisatie en achteraf de controle. Dit zijn onze doordachte stappen om kwaliteit te kunnen waarborgen. De controle achteraf is juist bedoeld om u als opdrachtgever zekerheid te geven dat alle werkzaamheden ‘tot in de puntjes’ in orde zijn en volgens het best haalbare resultaat. En mocht er onverhoopt iets niet helemaal in orde zijn dan lossen we het snel en goed op. Dat is de zekerheid waar u op kunt vertrouwen!

Tevreden relaties? Het werkgebied van Euroclean is vooral Gelderland. Voor sommige relaties werken wij ook buiten de provincie. Klik hier voor een aantal van onze tevreden klanten.

Belang van uitstraling
Een schone werkomgeving geeft inspiratie. Binnen en buiten straalt de energie er van af als alles schoon en blinkend is. Dat werkt prettig en inspirerend voor medewerkers maar ook voor uw relaties. Ieder mens komt graag binnen in een verzorgd bedrijf, met voelt zich dan welkom. En een goede start is altijd plezierig voor de business. Opgeruimd staat netjes, juist met een blinkende gevel!

Of zoals de medewerkers van Euroclean graag vertellen: schoon=goed.

Een schone gevel lijkt vaak eenvoudig maar de praktijk leert anders. Onder invloed van alle weersomstandigheden en het milieu vervuilen de gevels geleidelijk, elke dag een beetje. Maar soms zijn er onverwachte invloeden van buitenaf zoals vandalen die uw gevel voorzien van een graffiti tekening of kwetsende teksten.

 Wij zijn u graag van dienst met professionele middelen en gepassioneerde vakmensen die exact weten wat gevelreiniging is.

Hoe reinigen wij een gevel?
In ieder geval met plezier. En heel vaak met speciale middelen. Verder is de techniek en ‘oog voor detail’ erg belangrijk. Kennis van materialen is essentieel, je kunt niet zo maar aan de slag gaan. En dat is ook vakmanschap!

WAT KLANTEN ZEGGEN..

Met plezier vertellen wij over één van onze tevreden klanten: Van der Valk Hotel Restaurant de Cantharel in Apeldoorn. Voor deze vestiging van de bekende hotelketen verzorgen wij al vele jaren de totale glasbewassing. Het schoonmaken van de ramen aan de binnen- en buitenzijde. In overleg wordt telkens gekozen voor het bewassen van de ramen op tijden die het de klant het beste uitkomt.

Dat vereist een strakke planning en daar zijn wij goed in.