+31 (0) 6 50235600 info@euro-clean.nl

Glasbewassing

Glasbewassing is een echt vak

 

Kan iedereen de ramen wassen?
Het lijkt eenvoudig: de ramen wassen. Denk maar aan thuis, een emmertje sop en een spons en een zeem en het gaat vanzelf.

Een bedrijfspand, fabriekshal, hotel, hoog gebouw, kantoorruimte, sociale instelling of onderwijsinstelling is wel even wat anders. Niet alleen de oppervlakte, maar ook de verschillende verdiepingen (soms gewoon heel hoog) en de toegankelijkheid zijn heel anders dan thuis. Dat vereist kennis en vakmanschap!

Vakmanschap
Glasbewassing is een echt vak. Natuurlijk gebruiken wij speciale materialen en uitgekiende hulpmiddelen. In combinatie met de passie van de medewerkers zorgt dit voor een perfect resultaat.

Doordachte werkwijze
Ramen wassen begint met een inventarisatie. Zorgvuldig omgaan met de spullen in de omgeving. Niet zomaar de ladder in het perk plaatsen of onaangekondigd aan de slag gaan. Ramen zijn altijd inclusief de vensters en kozijnen.

Klinkt logisch, maar kijk maar eens om u heen bij anderen.

Schoon=goed en daar gaat het om. Vooraf altijd een inventarisatie en achteraf de controle. Dit zijn onze doordachte stappen om kwaliteit te kunnen waarborgen. De controle achteraf is juist bedoeld om u als opdrachtgever zekerheid te geven dat alle werkzaamheden ‘tot in de puntjes’ in orde zijn. En mocht er onverhoopt iets niet helemaal in orde zijn dan lossen we het snel en goed op. Dat is de zekerheid waar u op kunt vertrouwen!

Tevreden relaties?
Het werkgebied van Euroclean is vooral Gelderland. Voor sommige relaties werken wij ook buiten de provincie. Klik hier voor een aantal van onze tevreden klanten.

Belang van uitstraling
Een schone werkomgeving geeft inspiratie. Binnen en buiten straalt de energie er van af als alles schoon en blinkend is. Dat werkt prettig en inspirerend voor medewerkers maar ook voor uw relaties. Ieder mens komt graag binnen in een verzorgd bedrijf, met voelt zich dan welkom. En een goede start is altijd plezierig voor de business. Opgeruimd staat netjes, juist met stralend schone ramen!

Of zoals de medewerkers van Euroclean graag vertellen: schoon=goed.

Schone ramen lijkt vaak eenvoudig maar de praktijk leert anders. Onder invloed van alle weersomstandigheden en het milieu vervuilen de ramen geleidelijk, elke dag een beetje. Wij zijn u graag van dienst met professionele middelen en gepassioneerde vakmensen die exact weten wat glasbewassing is.

Hoe wassen wij?
Wij wassen in ieder geval met plezier. En vaak nog met de emmer, de spons en de zeem. Maar het gaat om de techniek en ‘oog voor detail’. Voor hoogbouw panden of in speciale situaties zoals boven tuinbeplanting, fonteinen, koepels en glasoverkappingen beschikken wij over het Telewas systeem. Door gebruik te maken van een speciale aanhanger met waterreservoir en speciale hulpstukken (zoals telescopische stokken) kunnen wij wassen tot op een hoogte van 13,6 meter. Hier maken wij gebruik van gedemineraliseerd water en zodoende wordt het vuiloplossend vermogen sterk verhoogd en droogt het raam streeploos. Werken met het Telewas systeem kent vele voordelen: minder snel herbevuiling, vlek- en streepvrije opdroging, milieuvriendelijk en ARBO-proof.

Vaak werken wij ook met speciale hoogwerkers voor hoogtes tot wel 85 meter!

WAT KLANTEN ZEGGEN..

Met plezier vertellen wij over één van onze tevreden klanten: Van der Valk Hotel Restaurant de Cantharel in Apeldoorn. Voor deze vestiging van de bekende hotelketen verzorgen wij al vele jaren de totale glasbewassing. Het schoonmaken van de ramen aan de binnen- en buitenzijde. In overleg wordt telkens gekozen voor het bewassen van de ramen op tijden die het de klant het beste uitkomt.

Dat vereist een strakke planning en daar zijn wij goed in.