+31 (0) 6 50235600 info@euro-clean.nl

Euroclean Bedrijfsdiensten

Het werkt prettig in een schone omgeving.

 

Het werkt prettig in een schone omgeving. Medewerkers hebben het naar hun zin en relaties komen graag bij u op bezoek. Opgeruimd staat netjes! Of zoals de medewerkers van Euroclean graag vertellen: schoon=goed.

Schone ramen en gevels, het lijkt vaak eenvoudig om de buitenkant schoon te houden maar de praktijk leert anders. Glasbewassing en gevelreiniging vereist vakmanschap. De medewerkers van Euroclean zijn die vakmensen die elke dag met passie de ramen en de gevels schoonmaken.

Vloeronderhoud is een ander specialisme. Ook hier geldt: schoon=goed.Relaties komen graag in een schone omgeving. Een schone omgeving (binnen en buiten) straalt zorgvuldigheid uit. En daar weken wij graag aan mee! Alleen het resultaat telt en daar willen wij graag op worden afgerekend.

Euroclean werkt in heel Gelderland voor verschillende bedrijven en organisaties. Altijd volgens duidelijke afspraken. En dat vinden wij prettig want dan wordt de kwaliteit helder en weet u exact wat wij voor u gaan betekenen.

Marco Leguijt
Sinds 1997 eigenaar van Euroclean.
Kent het klappen van de zweep als het
op service en kwaliteit aankomt.

WAAROM EUROCLEAN?

  • Glasbewassing is een echt vak.
    Natuurlijk gebruiken wij speciale materialen en uitgekiende hulpmiddelen. In combinatie met de passie van de medewerkers zorgt dit voor een perfect resultaat
  • Gevelreiniging is een echt vak
    Vaak gebruiken wij speciale materialen en uitgekiende hulpmiddelen. In combinatie met de passie van de medewerkers zorgt dit voor een perfect resultaat.
  • Ervaring
    Euroclean maakt veel zaken echt schoon. Van bedrijfspand, fabriekshal, hotel, hoog gebouw, kantoorruimte sociale instelling tot onderwijsinstelling.

WAT KLANTEN ZEGGEN..

Met plezier vertellen wij over één van onze tevreden klanten: Van der Valk Hotel Restaurant de Cantharel in Apeldoorn. Voor deze vestiging van de bekende hotelketen verzorgen wij al vele jaren de totale glasbewassing. Het schoonmaken van de ramen aan de binnen- en buitenzijde. In overleg wordt telkens gekozen voor het bewassen van de ramen op tijden die het de klant het beste uitkomt.

Dat vereist een strakke planning en daar zijn wij goed in.