Klanten

TEVREDEN KLANTEN
Het werkgebied van Euroclean is vooral Gelderland. Voor sommige relaties werken wij ook buiten de provincie. Tevreden relaties zijn o.a.:

 

Best Living biedt u full service op het gebied van wonen en leven. De ervaren en deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste woning en de begeleiding van een goede verkoop, het beste verzekeringsadvies en een passense hypotheek.

Omdat onze kantoren het visitekaartje zijn van ons bedrijf, zijn wij heel blij dat Euroclean ervoor zorgt dat onze klanten rustig bij ons binnen kunnen lopen. Een keer geregeld en voor altijd zonder zorgen en er op kunnen rekenen dat ze er zijn geeft ons een goed gevoel.

Mevr. Edith Nooteboom

Best Living Makelaars
http://www.bestliving.nl

 

De Cantharel, hotel Van der Valk Apeldoorn, tussen het Veluws groen, Perfecte ligging, Luxe hotelkamers, Prachtige suites.

Hotel van der Valk ‘De Cantharel’
http://www.vandervalkapeldoorn.nl

Rudico levert aansprekende kwalitatief hoogwaardige verpakkingen in messcherp drukwerk. Rudico is een vooruitstrevend full-service bedrijf voor de golfkarton-, massief karton- en flexibele verpakkingsindustrie.

Rudico Group BV
http://www.felco.nl/

Westerink & Partners maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Euroclean.

Zij zorgen periodiek voor de glasbewassing en voeren ook bijzondere reinigingsopdrachten uit aan ons bedrijfspand, zoals het bladvrij maken van ons platte dak en het reinigen van onze gevel. De dienstverlening door Euroclean wordt op een nette en professionele manier uitgevoerd. De personeelsleden zijn al een beetje ‘kind aan huis’. Wij kunnen Euroclean van harte aanbevelen.

Westerink & Partners
http://www.wijzermetcijfers.nl

Specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van aanhangers, steigers en hoogwerkers.

Voskamp Hall
http://www.voskamphall.nl