Klanten

TEVREDEN KLANTEN
Het werkgebied van Euroclean is vooral Gelderland. Voor sommige relaties werken wij ook buiten de provincie. Tevreden relaties zijn o.a.:

 

Best Living biedt u full service op het gebied van wonen en leven. De ervaren en deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste woning en de begeleiding van een goede verkoop, het beste verzekeringsadvies en een passense hypotheek.

Omdat onze kantoren het visitekaartje zijn van ons bedrijf, zijn wij heel blij dat Euroclean ervoor zorgt dat onze klanten rustig bij ons binnen kunnen lopen. Een keer geregeld en voor altijd zonder zorgen en er op kunnen rekenen dat ze er zijn geeft ons een goed gevoel.

Mevr. Edith Nooteboom

Best Living Makelaars
http://www.bestliving.nl

Van de Valk hotel de Cantharel staat midden in de Veluwe en is een ideale uitvalsbasis om de natuur en cultuur van de omgeving te bewonderen.

Hotel van der Valk ‘De Cantharel’
http://www.hoteldecantharel.nl

Intec specialistisch Reiniging is het aanspreekpunt voor hoogwaardig schoonmaakonderhoud en industriële reiniging.

Onze opdrachtgevers verwachten een hoog kwaliteitsniveau, deskundigheid en alle benodigde certificeringen waaronder VCA. Wij hebben in Euroclean een betrokken, betrouwbare en volledig VCA gecertificeerde partner gevonden die aan deze eisen voldoet. Euroclean werkt volgens de laatste richtlijnen van Arbo en Veiligheid en is flexibel inzetbaar bij topdrukte.

 

Floris Smeitink

Manager Sales

Intoned schoonmaakgroep
http://www.intoned.nl

Rudico levert aansprekende kwalitatief hoogwaardige verpakkingen in messcherp drukwerk. Rudico is een vooruitstrevend full-service bedrijf voor de golfkarton-, massief karton- en flexibele verpakkingsindustrie.

Rudico Group BV
http://www.felco.nl/

Westerink & Partners maakt al vele jaren gebruik van de diensten van Euroclean.

Zij zorgen periodiek voor de glasbewassing en voeren ook bijzondere reinigingsopdrachten uit aan ons bedrijfspand, zoals het bladvrij maken van ons platte dak en het reinigen van onze gevel. De dienstverlening door Euroclean wordt op een nette en professionele manier uitgevoerd. De personeelsleden zijn al een beetje ‘kind aan huis’. Wij kunnen Euroclean van harte aanbevelen.

Westerink & Partners
http://www.wijzermetcijfers.nl

Specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van aanhangers, steigers en hoogwerkers.

Voskamp Hall
http://www.voskamphall.nl