Vloeronderhoud

Kan iedereen een vloer reinigen?
Een marmoleum vloer vereist relatief weinig onderhoud maar is beslist niet onderhoudsvrij! Veel zaken kunt u zelf door dagelijks bijvoorbeeld zand en los vuil weg te halen, Daarnaast is het raadzaam om meubilair te voorzien van de juiste beschermdoppen en wieltjes met een zacht loopvlak.

Daarna komt het aan op vakmanschap en deskundigheid. Na verloop van tijd gaat vuil zich hechten en verliest de vloer de oorspronkelijke kleur en helderheid. De vakmensen van Euroclean kunnen een marmoleum vloer altijd weer in de oorspronkelijke staat herstellen. Vloeronderhoud vereist kennis en vakmanschap!

Vakmanschap
Vloeronderhoud is een echt vak. Vaak gebruiken wij speciale materialen en uitgekiende hulpmiddelen. In combinatie met de passie van de medewerkers zorgt dit voor een perfect resultaat.

Doordachte werkwijze
Vloeronderhoud begint met een inventarisatie. Onderzoeken om welke vervuiling het gaat. Is het ’normale’ verontreiniging of zijn er andere zaken aan de hand. Is het meubilair voorzien van de juiste beschermdoppen en wieltjes met zacht loopvlak? Schoon=goed en daar gaat het om. Vooraf altijd een inventarisatie en achteraf de controle. Dit zijn onze doordachte stappen om kwaliteit te kunnen waarborgen. De controle achteraf is juist bedoeld om u als opdrachtgever zekerheid te geven dat alle werkzaamheden ‘tot in de puntjes’ in orde zijn en volgens het best haalbare resultaat. En mocht er onverhoopt iets niet helemaal in orde zijn dan lossen we het snel en goed op. Dat is de zekerheid waar u op kunt vertrouwen!

Tevreden relaties? Het werkgebied van Euroclean is vooral Gelderland. Voor sommige relaties werken wij ook buiten de provincie. Klik hier voor een aantal van onze tevreden klanten.

Belang van uitstraling
Een schone vloer geeft inspiratie. Dat werkt prettig en inspirerend voor medewerkers maar ook voor uw relaties. Ieder mens komt graag binnen in een verzorgd bedrijf, met voelt zich dan welkom. En een goede start is altijd plezierig voor de business. Opgeruimd staat netjes, juist met een blinkende gevel!

Of zoals de medewerkers van Euroclean graag vertellen: schoon=goed.

Een schone vloer lijkt vaak eenvoudig maar de praktijk leert anders. Elke marmoleum vloer is altijd weer in de oorspronkelijke staat te herstellen door het vervangen van de oude beschermlaag. Euroclean kan deze oude laag verwijderen en een nieuwe polymeerlaag aanbrengen. Vakwerk met perfect resultaat!

Wij zijn u graag van dienst met professionele middelen en gepassioneerde vakmensen die exact weten wat vloeronderhoud is.

Hoe reinigen wij een vloer?
In ieder geval met plezier. En heel vaak met speciale middelen. Verder is de techniek en ‘oog voor detail’ erg belangrijk. Kennis van materialen is essentieel, je kunt niet zo maar aan de slag gaan. En dat is ook vakmanschap!